Photo's about life

Click here to edit subtitle

Prijzenlijst 2013

Bij ons zijn verschillende soorten dingen mogelijk in de categorieën: potret,product, bruiloft, dieren en bedrijfsfotografie. De prijzen zijn allemaal zonder reiskosten. 1. De Beauty fotoshoot

Een shoot van 2 uur, op locatie. Waar je het mooiste van je zelf kan laten zien, van buiten en van binnen. De foto's worden die dag nog via WeTransfer naar je gestuurd. Op een mooie zomerdag kan je ervoor kiezen om te picknicken met een door mij geregelde picknickmand. 


PRIJS: 50 euro + 15 euro reiskosten = 65 euro


2. Bruiloft

Wil jij voor je bruiloft een prachtige fotoreportga, met een foto op canvas gratis? Dan moet je deze optie kiezen. Alles wat deze dag mooi maakt, wordt vast gelegd en er is zelfs de mogelijkheid om vooraf nog een mooie liefdes shoot te doen met jullie op locatie. 


PRIJS: 35 euro/u (bruiloft) (+) liefdeshoot : 60 euro


3. Cadeau shoot

Er is iemand jarig, maarja je wilt wel wat aparts en leuk geven. Waarom geef je geen FiRe cadeau schoot. De persoon kan kiezen tussen 3 locaties in Brabant en het is niet duur! Wil je samen met de persoon de shoot doen, dan kan dat ook, Je hoeft maar de helft van de prijs bij te betalen! Doen dus :) 


PRIJS: 40 euro + reiskosten

MET 2 PERSONEN: 40 euro + 20 euro + reiskosten           


4. Beestenboel shoot

Uw dier spelend en blij op de foto, het is een moeilijk kwarwei, maar ik kan van uw dier een mooie reportage maken, waar u ook blij van wordt ;) Dit kan bij uw in de buurt en er zal vooraf een korte uitleg worden gegeven wat het plan is.


PRIJS: 30 euro + reiskosten


5. Reportage


Ik kan voor uw bedrijf een mooie repotage maken voor ee schappelijke prijs! Er zal eerst besproken worden hoe en wat en daarna zal de uw opdracht uitgevoerd worden. 


PRIJS: 15 euro/u, 5 euro per gebruikte foto + reiskosten.